Dokonalá dovolená se SunnyTours

Zájezd na míru

TOP výběr

Vybírejte z více, než 1 000 000 leteckých zájezdů

Slevy až 45 %

Vychutnejte si dovolenou až se 45 % last minute slevou

Exotika od 9 990 CZK

Se službou SunService Vám garantujeme nejnižší cenu

Užívejte výhod SunService

Cestovní pojištění zdarma a CashBack sleva až ve výši 1 500 Kč

GDPR - Marketing

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů (GDPR)

 

Soukromí - ochrana osobních údajů

Cestovní agentura SunnyTours.cz nakládá s osobními údaji v souladu s platným zákonem č. 101/2000 Sb. týkající se zpracování, uchovávání a evidencí osobních údajů. Poskytnuté osobní údaje jsou zpřístupněny pouze zaměstnancům Cestovní agentury SunnyTours.cz, a můžou být dále zpřístupněny obchodním partnerům a dalším subjektům.

 

Zpracování osobních údajů

Cestovní agentura SunnyTours.cz shromažďuje a pracuje s osobními a identifikačními údaji, tj. s údaji jako titul, jméno, příjmení, adresa, datum narození, e-mail, telefonní číslo, IP adresa atd. Cestovní agentura SunnyTours.cz nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se Všeobecnými podmínkami, není-li právními předpisy stanoveno jinak, zajišťuje jejich náležitou ochranu a kromě případů uložených nebo umožněných zákonem nebo dohodnutých s vámi je nesděluje třetím osobám. 

 
 

Zpracování dalších údajů

Cestovní agentura SunnyTours.cz kromě osobních údajů dále shromažďuje informace týkající se návštěv třetích osob na své webové stránce, a to o poskytovateli připojení, typu prohlížeče, operačním systému, stránkách, které jste u nás navštívili, datech a časech přístupu, a dále údaje identifikující službu (zájezd) poptávanou na webové stránce.

 

Souhlas a účel zpracování údajů

Návštěvou webových stránek Cestovní agentury SunnyTours.cz a/nebo vyplněním jakéhokoliv údaje ve formuláři dostupném na webové stránce Cestovní agentury SunnyTours.cz, dává tato osoba Cestovní agentuře SunnyTours.cz souhlas se zpracováním poskytnutých údajů nebo údajů vyplývajících z návštěvy této webové stránky. Tyto údaje Cestovní agentura SunnyTours.cz zpracovává zejména pro optimalizaci poskytovaných služeb, díky čemuž může osoba, která tyto údaje poskytla, následně obdržet nabídku přizpůsobenou svým dřívějším požadavkům, popř. při další návštěvě webových stránek Cestovní agentury SunnyTours.cz Vám pomůžou soubory přizpůsobit nabídku Vašim zájmům a preferencím.

 

Způsoby ochrany poskytnutých údajů

Cestovní agentura SunnyTours.cz odpovídá za ochranu zpracovávaných údajů, a proto za tímto účelem používá všechny adekvátní fyzické, elektronické a řídící bezpečnostní opatření, jejichž cílem je ochrana poskytnutých informací, před náhodným, nezákonným a neoprávněným přístupem, zničením, ztrátou, pozměněním, zveřejněním nebo použitím.

 

Prostředky sloužící k optimalizaci služeb

Cestovní agentura SunnyTours.cz používá tzv. cookies, tagy a další obdobné technologie. Tyto technologie umožňují Cestovní agentuře SunnyTours.cz poskytnout zákazníkům informace přizpůsobené jejím potřebám a jejich efektivní administraci.

 

Soubory cookies

Soubory cookies jsou krátké textové soubory, které internetová stránka odešle do Vašeho prohlížeče. Umožňuje internetové stránce zaznamenat informace o Vaší návštěvě, například zvolený jazyk a podobně. Následující návštěva stránek tak pro Vás může být snazší a příjemnější. Soubory cookies jsou důležité, neboť bez nich by procházení sítě Internet bylo mnohem složitější. Soubory cookies umožňují lepší využití naší internetové stránky a přizpůsobení jejího obsahu Vašim potřebám. Soubory cookies používá téměř každá internetová stránka na světě. Soubory cookies jsou užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky.

 
 
 

Účel použití souborů cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookies. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Možnost odmítnutí souborů cookies

Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy.

Vytvářím objednávku...